Geachte lezer, Hieronder vindt u de online versie van het familieboek “Van Boenbeke tot Bombeeck”. Dit familieboek bevat een beschrijving van ruwweg zes eeuwen familiegeschiedenis, die voorafgegaan wordt door onder meer een inleiding over het textielstadje Aalst  (dat gelegen is in de provincie Oost-Vlaanderen op 27 km verwijderd van Belgisch hoofdstad Brussel) en afgesloten wordt met een overzicht van de eertijds Vlaamse familie- groepen Boenbeke/Boenbeque of Boembeke/Bombeke én Bombeeck..! Ik wens u veel leesplezier. Leo Bombeeck Auteur PS: Gezien de omvang van het boek, wordt het boek in 2016 en 2021 gefaseerd online geplaatst!
Hoofdstuk 2: Familieachtergrond
Bijlage   - Beknopt schematisch overzicht van het geslacht Bombeeck - Geïnformeerde naamdragers in België - Genealogie van de Noord-Brabantse molenaarsfamilie van Will - Nakomelingen van Bartholomeus en Gregorius Bombeeck   te Helmond.
© Copyright Bombeeck-Genealogy 2020
Home Geschiedenis Online familieboek Boeken Artikelen Foto Gallary Gedachtenisprentjes Rouwbrieven Leo bombeeck Copyright Contact
Familieboek “Van Boenbeke tot Bombeeck”
Van BOENBEKE        tot  BOMBEECK Online familieboek